Catalan

Final

Ara que hem acabat el mòdul, potser t’interessi saber com acaba la història de l’Elena …

En realitat, com hauràs après al llarg de la lliçó, el final de la seva història depèn, en certa mesura, de l’actitud de les persones adultes que l’envolten. Fent click a les vinyetes, podràs veure com les diverses estratègies canvien el final de la història.

Quin final triaries tu per a la història de l’Elena? Et sents amb més recursos per abordar-ho? Parla a la teva escola i busca els recursos necessaris perquè qui pugui viure una experiència semblant tingui el millor final possible. Recorda que la NO acció és DESPROTECCIÓ.

Resum Final

La vida d’una víctima d’abús sexual pot canviar completament gràcies a l’acció de les persones educadores que l’envolten. Esperem que, a l’acabar aquest mòdul, hagis adquirit coneixements sobre els tipus de victimització sexual que es poden experimentar en la infància i com de freqüentment passa. També esperem que siguis capaç de protegir millor al teu alumnat ara que comptes amb més eines per detectar potencials casos, coneixes les accions que pots dur a terme davant d’una revelació o sospites i tinguis algunes propostes sobre com prevenir els abusos. El teu alumnat t’ho agrairà!